dissabte, 20 d’octubre del 2007

Biografia



Natural de Benaguasil (València) on inicià els seus estudis musicals a l’edat de 8 anys al Centro Unión Musical, i més tard al Conservatori de València assolint el grau superior de Trompa, Piano i Harmonia. Perfeccionà els seus estudis de trompa amb Anthony Halstead i Daniel Bourgue.
Ha estat membre de l’Orquestra Ciutat de Barcelona (O.C.B.) durant 25 anys, de l’Orquestra de Solistes de Catalunya i de l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, i és membre fundador del Quintet Aulos, col·laborant amb directors com Antoni Ros Marbà, García Asensio, R. Frübeck de Burgos, F.P. Decker, Salvador Mas, Josep Pons i Celibidache, entre d’altres.
Des de l’any 2000 és el director de la Banda Simfònica de Badalona, amb la qual ha ofert actuacions a Alemanya (Euroteff Musik 2001), Limoux (França), i arreu de Catalunya. Ha estrenat diverses obres i ha participat amb el Ballet clàssic de Badalona. Abasta un extens repertori simfònic adaptat a la formació de l’agrupació. A més és professor de metalls del Conservatori Professional de Badalona, de l’Escolania de Montserrat, del Centre d’Educació Musical Diaula i de l’Escola d’Arts Musicals Luthier.